onsdag, juni 20, 2007

Rock Your Body!!!

Vilken konsert! Vilken kväll! Vilken stämning! GAHAAAAAA! :D är fortfarande helt upp i molnen så här 24 timmar senare. Bland det bästa jag varit med om ;)
Vi åkte in till staden på eftermiddan för att först käka och strosa lite. Det märktes att det var Justin-feber på stan, det här är aftonbladets Punkt.se som hittat dansare som på minner om Justin i utseende och dansstil, han variktigt duktigt pojken ;) Det här såg vi utanför SF Sergel och senare även vid globens tunnelbana när vi kom dit ut.



I spänd väntan (mitt sällskap för kvällen) på konserten vid Globens tunnelbana :D vi fick härliga flyers med olika texter. Jag fick tag på : "I *hjärta* Justin", "Kiss me Justin!" och "Merry Me Justin!" Riktigt roliga! :D

Kön ringlade sig lång redan innan insläppet ;)


Första förbands-akten var Esmée Denters, en riktigt begåvad tjej från Justins egna skivbolag ;) riktigt svängig RnB att hålla koll efter ;)


Nästa förbands-akt var Natasha Bedingfield, hon körde alla sina bästa låtar och stämmningen steg rejält i globen :) Riktigt riktigt bra!


Sen kom vrålet... av 15.830 personer som skrek rakt ut samtidigt när vi förstod att det var dags på scen för Justin :D *wow* Vi had tur och fått platser på första parkett, fjärde raden *love emma* så det var kanske bara 20 m fram till scenen, så det var riktigt nära :D





Så otroligt häftig kväll! :D Och som "pausakt", i brist på bättre ord, var ingen mindre än den store Timbaland!! Jag vrålade rakt ut, han är ju en sån fantastisk producent! Så han dj:ade fram massor av sina hits av diverse artister som Ahlayia, Kelly Clarksson, Missy E, Nelly Furtado och många fler, så bra bra bra!!! :D Det var nästan som en utekväll, skakde en hel del rumpa :)

Verkligen en underbar kväll, tack till Emma och Anna som var med och shakade, skrek, sjöng och dansade *kramar*

.

1 kommentar:

Caroline sa...

Asså, jag faktiskt inte avundssjuk.. inte alls faktiskt.. *fnys*

;)

kramar