tisdag, november 07, 2006

Onsdag 1/11

Upp och jobba lite :) nu är det mycket att förbereda inför julen :) folk frågar efter glögg, bara för det kommit snö, men vi har inget än! :D

Åkte hem till M på kvällen, vi tittade dumt nog på House On The Haunted Hill :( hatar den filmen, den är så läskig ;) fast då hade jag ju M's mage att borra ner mig i när det blev läskigt.

Sedan när ska skulle åka hem gick vi ner till busstationen och möttes av det faktum att det inte gick en enda buss! Det var visst totalt snökaos inne i sthlm, vilket ledde till att dom ställde in alla SL's bussar överallt. Eftersom vi hade tittat på film och det var vindstilla och fri himlen där vi var tänkte vi inte på att det skulle kunna vara några trafikproblem. Busschauffören som vi pratade med hade lämnat stockholm vid 17.00 och kom fram nu! vilket var klockan 23.00 :/ riktigt jobbigt.
Så, då var det bara att vandra tillbaka till M och sova där, för att ta taxi verkade onödigt dyrt ;) men det gjorde ju absolut ingenting, då slapp jag sova själv efter skräckfilmen ;)

Dagar till RUT premiär av Grease : 134

Dagar till RUT premiär av Dracula : 17
.

Inga kommentarer: